Karaoket hogyan tudom megoldani a legolcsóbban és legegyszerűbben?
Figyelt kérdés
Van egy laptopom amin 2 usb és 2jack csatlakotó van az egyik a fejhallgatónak a másik a mikrofonnak. Szeretnék ötleteket kérni hogyan tudom megoldani a karaokézást egy ilyen laptoppal. Mit kell vennem hozzá, hogy jól működjön. Előre is köszönöm a segítséget.2010. dec. 2. 09:35
1/5 anonim válasza:
Számít a hang akkor egy jó külső hangkártya meg egy jó kis mobil mikrofon(vezetékest karaoke-ra nem szeretem).
2/5 A kérdező kommentje:
Jó külső hangkártya ez mit jelent? Konkrétumot tudsz írni?
2010. dec. 2. 09:49
3/5 A kérdező kommentje:
Láttam teszveszen König karaoke készletet az jó lehet+ hangfalakat veszek külön?!
2010. dec. 2. 09:51
4/5 anonim válasza:
König nagyon jó dolgokat gyárt csak ajánlani tudom. Hangfalak meg amiket te szeretnél.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. dec. 2. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!