Az Avast! Lassíthatja a rendszert?
Figyelt kérdés
Azt jeljzi ki a gépem, hogy a proci használat 50%os és nem indítottam el egyetlen plussz alkalmazást sem. Azelőtt NOD-om volt, és kb azóta mióta Avast!-ot használok van ez a probléma....szóval én erre gyanakszom, csak nem tudom h lehet e alapja.2010. dec. 1. 17:26
1/6 anonim válasza:
hát eléggé lassítja, én inkább a nodot ajánlom
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor jól sejtettem, köszi!
2010. dec. 1. 17:29
3/6 anonim válasza:
Cáfolnám az előzőt! Nekem Avast van és most 4-9%-on van a CPU terhelésem. Böngésző van megnyitva, Nokiás Ovi Suite, Live mail meg az Avast... Win7 alatt.
Szerintem vagy gyenge a géped, vagy valami trójai buzgálkodik a háttérben.
4/6 anonim válasza:
Én úgyszintén cáfolom az első kommentjét.Nekem is avast! vírusirtóm van, és rosszabb esetben maximum 20%-ot használ a CPU szabad járatban.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, akkor más lehet a háttérben. Lefuttatok egy vírusvizsgálatot a gépen. A gépem nem rossz: Core2 E7500+2GB DDR3+512MB VGA
2010. dec. 1. 18:44
6/6 anonim válasza:
én meg az elötem szolott cáfolom nekem volt avastom és tényleg nagyon le fogta a gépet!Én a nod-ot ajánlom az nagyon jó virusitro és ha kis gépet van akkor meg föleg a nod-ot használd mert az a király!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!