DVD-re irhatok 2 filmet? DvdFlic-el kell konvertalnom, nem divx-es az asztali lejatszom. Ha igen, a minosege is jo lesz? (Persze 4.7 GB)
Avi-bol DVD formatumba konvertalom. Eddig mindig csak egy filmet irtam ra. Mar csinaltam ugy,hogy 1 kis videot kiirtam egy nem ujrairhato dvd-re,visszatettem,hogy irjak meg ra,de mar azt irta ki,hogy a betett dvd nem irhato. Arra miert nem tudtam meg irni?
Egy kezdo toltogeto:) Koszonom a gyors valaszt!!
Dvd_video írásnál lezárja a lemezt...emiatt nem tudtál írni még rá.
DvdFlickre térve, persze több filmet is beletehetsz, a program kijelzi ha már túl sok a betallózott film...pirosra vált a baloldali függőleges sáv. Azért picit nyilván más a minőség, de nem számottevő.
Sikerult megirnom 2 karacsonyi filmet 1 dvd-re.Ashampoot hasznalok irashoz,a beallitasoknal majd megnezem,hogy kell csinalni,hogy ne zarja le a dvd-t.Ha van ilyen beallitas,akkor kesobb is irhatok ra meg egy filmet ?Nem kell egyszerre?
Koszonom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!