Phedra kérdése:
Az office 2010-et rá lehet rakni HP Pavilion dv6 típusú laptopokra?
Figyelt kérdés
és működik is? mert olvastam hasonló laptopokról, és néhányon ne fut.2010. nov. 29. 15:19
2/4 anonim válasza:
Ha az alap követelményeket teljesíti a laptop (ha nem haragszol most nem nézem meg, hogy mit tud a Pavilionod és mik az Office 2010 követelményei), akkor elvileg mennie kell. Gyakorlatilag jobb, ha erősebb a géped természetesen.
3/4 anonim válasza:
Persze, fel. Nagyon minimális az Office rendszerigénye (500Mhz CPU, 512MB ram és 3GB szabad tárhely)... Az, hogy XP, Vista, vagy Win 7 mindegy.
De azért itt a hivatalos leírás: [link]
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! (: (:
csak azért kérdztem mert (még) nincs meg a laptop, és ez alpaján is szeretnék választani, mert nekem fontos, hogy fennt legyen.
köszi még1szer! (:
2010. nov. 29. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!