Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyek a legjobb Torrent...

Melyek a legjobb Torrent oldalak szerintetek?

Figyelt kérdés
nem tudom melyik a legjobb és tölteni sem tudok vele...pl a BITCOMET-tel.Légyszi segitsetek!
2010. nov. 22. 12:05
1 2 3 4
 31/34 Bari Zoltán válasza:
Nem értem miért az Ncore a legjobb alapból nehéz bejutni ha valami oknál fogva 1 hónapig nem lépsz be törölnek. Nem érdekli őket miért nem tudtál fellépni ráadásul miért mondjátok hogy fenn van minden közel sem igaz. Ráadásul ha fennt is van közel sem biztos hogy jó van feltéve
2017. szept. 17. 11:24
 32/34 Bari Zoltán válasza:

Ja bocs én ezt használom eStone

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2017. szept. 17. 11:26
 33/34 varga mate55 válasza:
diablotornt
2018. jan. 1. 18:25
 34/34 anonim ***** válasza:

A legnagyobb: nCore

A leghasznosabb: Bithumen.

Az elfogadható kompromisszum: Megamix tracker (nyilt reg.) eSone (nCore másolat.)

Legnagyobb szabad reg: HunTorrent

Érdemes oldal, de zárt: Diablo, NewInSane.

Szabad reg. kicsi értelmes oldal: Aftershock, Carp Hunter, MeseVilág,

Egyetlen kifogástalanul működő, felhasználóbarát, minden platformon dolgozó, legfrissebb verziójában is reklámmentes kliens: Qbittorrent

[link]

A mostanra elcseszett Utorrenthez, hasonló felépítésű felület.

Azonban reklámmentes, nem úgy mint az utorrent, és az elbarkácsolt szolgáltatáscsomagja.

Nem kell vele visszamenni 2.2-es verzióra, hogy találj működőképes reklámmentes klienst, hanem a legfrissebb verzió is tökéletesen megy, teszi a dolgát, amatőr felhasználóknak is a legjobb lehetőségre áll be telepítéskor.

Csak fejlett, gyors nettel, nagyigényű felhasználónak kell állítani a magyar nyelvű érthető beállításokban.

aug. 14. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!