Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyek a legjobb Torrent...

Melyek a legjobb Torrent oldalak szerintetek?

Figyelt kérdés
nem tudom melyik a legjobb és tölteni sem tudok vele...pl a BITCOMET-tel.Légyszi segitsetek!
2010. nov. 22. 12:05
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Egyedül animét szedek (bakabt.com) egy helyről a többinél guglizom őket.
2010. nov. 22. 12:13
 2/34 anonim ***** válasza:
Most legjobb torrent oldal kell vagy legjobb torrent kliens?
2010. nov. 22. 13:46
 3/34 anonim ***** válasza:
84%
kliens: uTorrent oldal: nCore
2010. nov. 22. 14:47
 4/34 anonim ***** válasza:

És hogyan lehet meghívót szerezni az nCore-ra?

Köszönném ha küldenétek!

2010. nov. 22. 14:56
 5/34 anonim ***** válasza:
62%
Oda hidd el, hogy nem fog senki meghívni szimplán mert szépen kérted :)
2010. nov. 22. 17:06
 6/34 anonim ***** válasza:
61%

És ugyan miért nem?Mi az?Talán az operabál?

Ja!

Elfelejtettem!Magyarországon vagyunk, itt nem tesznek SZÍVESSÉGET egymásnak az emberek...

2010. nov. 22. 20:41
 7/34 Hülyeválasz ***** válasza:
83%

HEHEHE!

Nagyon nehéz közel kerülni a mézes csuporhoz.

Röviden: a meghívó mindenhol felel a meghívottért, így vadidegent senki sem olyan hülye, hogy meghívjon.

2010. nov. 23. 13:19
 8/34 Hülyeválasz ***** válasza:

Egyébként meg:

[link]

Itt találsz szabad reges oldalakat.

2010. nov. 23. 13:20
 9/34 A kérdező kommentje:
én arra lettem volna kiváncsi, hogy melyik a legjobb Tortent oldal?és hogyan kell letölteni onnan?nem arra, hogy ki tenne kinek szivességet :(
2010. nov. 24. 15:11
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb torrent oldalakra csak meghívóval tudsz bekerülni, ez tény és való. Az is, hogyha a meghívottat valamiért kitiltják, a meghívó is repül. Éppen ezért az ilyen oldalak elég zártak, mert senki nem akarja kockáztatni a nehezen megszerzett acc-ját.

Csak úgy tudsz tölteni az ilyen oldalakról, ha regelve vagy rajt, a súgóban GYIK-ben vagy fórum megfelelő topicjában minden részletesen le van írva, eltéveszteni sem tudod. Ha nem vagy fent ilyen oldalon, akkor maradnak a nyílt trackerek, ezeket többségében google megtalálja (kivéve, amit letiltottak, de elvétve még akad, pl thepiratebay.org)

Ha ingyenes nagyobb trackerről beszélünk (pl thepiratebay.org), akkor nincs ilyen gond, egyszerűen csak utorrent kliensben (ez a legjobb) megnyitod a torrent filet aztán megy.

2010. nov. 25. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!