Hogyan lehet Windows XP-t magyarosítani?
Figyelt kérdés
Van egy XP-m, még az Amerikába kaptam a PC-mhez, de most anyám használná a gépet és ő sajnos nem vágja az angolt.
Van-e lehetőség egy angol nyelvű XP magyarítására? Hogyan? Honnan tudom letölteni?
2009. jan. 11. 23:03
1/4 anonim válasza:
Nem lehet. Le kell cserélni magyar verzióra.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez komoly? Neee... akkor büntetésből mehet a TORRENT!!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
xD
2009. jan. 11. 23:26
3/4 anonim válasza:
Van lehetőség, de csak a Professionalt lehet, a Home verziót nem.
Linket nem szívesen adok, viszont a kalózparton "windows xp mui" keresésre 14. találat, 2,17 GB. (Elég a 2. lemezt leszedni) Csak mountolod, és kiválasztod a nyelvet. (Nem kell újratelepíteni a teljes rendszert)
4/4 A kérdező kommentje:
Fúúú, megköszönném! Pro van. Mondjuk már letöltöttem torrenten az XP, mert azt hittem, hogy nem létezik magyarítás...
De várom a linket! xD
2009. jan. 12. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!