Ashampoo Core Tuner-t tettem a gépre, ami core2duo-s laptot. Cpu-mag nem áll rendelkezésre mit jelent? Lent.
2010. nov. 15. 22:06
2/5 anonim válasza:
Azért nem áll rendelkezésre mert 2 magod van.
3/5 anonim válasza:
jesszus... számolni kéne tudni: core 2 duo számmal és szöveggel is ott van, ha valaki az egyiket nem értené, hogy 2 azaz 2 magos a proci, a programot úgy tervezték, hogy 4 magot is ki tudjon használni, ezért jelzi ki a másik 2-t.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát köszi...tényleg ott van, kiszúrta a szemem, tiszta dilo vagyok! Csak a hiányra koncentráltam...
Bocs a gyenge kérdésért! Köszi a választ!
2010. nov. 15. 22:30
5/5 anonim válasza:
Ez azért van, mert a te proceszorod 2 magos az ashampoo oldalán lévő meg 4 magos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!