Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha telepítettem egy hardvert,...

Ha telepítettem egy hardvert, amit aztán a vezérlőpultban eltávolítottam, akkor miért nem kell újra telepíteni, amikor megint csatlakoztatom a géphez?

Figyelt kérdés
Ha a programot tehát töröltem, hogy lehet, hogy a hardvert köv alkalommal felismeri a gép????(t-mobile internetről van szó)
2010. nov. 15. 21:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

mák, hogy a barátom nem informatikus :)

veled nem járnék, te érted :)

jah lehet lány vagy :)

2010. nov. 18. 22:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem. lány vagyok...:D Ezekbe a mostani operációs rendszerekbe, már beleépítik a gyakoribb eszközök driverét. Vagyis ha nem is telepíted fel, akkor magától is felismeri. Ezt hívják "Plug and Play" eszközöknek. Amit te töröltél, az csak az általad feltelepített verzió. Amit beleépítettek, az benn is marad. Hivatkozhatsz erre, ha gond van.
2010. nov. 19. 18:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Jut eszembe:ha valamit írni szeretnél, csak kattints a "Privát e-mail a kérdés írójának" -ra.
2010. nov. 19. 18:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Bocsi: a válasz írójának.
2010. nov. 19. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!