Ha telepítettem egy hardvert, amit aztán a vezérlőpultban eltávolítottam, akkor miért nem kell újra telepíteni, amikor megint csatlakoztatom a géphez?
köszi a választ
de remélem ezek nem lekövethető dolgok laikus számára, mert a barátom megtiltotta, hogy legyen netem, és ha átjön csak a vezérlőpultban tudok törölni, de ő át szokta nézni az összes meghajtómat
remélem rejtett fájlként maradnak nyomok.
szerinted?
féltékeny
és ki tudja, lehet ő olyanokat csinál neten, amiről jobb ha nem tudok és magából indul ki, hogy ennyi erővel én is csinálhatnám
nem tudom
Ne haragudj, de neked ez így jó? Mi lesz, ha komolyra fordul a dolog? Erényövet rakat rád, meg bezár egy toronyszobába?
Van egy dal: "menekülj, amíg nem késő"
így hogy sunyiban kell neteznem, így nem jó
többször is korlátoz dolgokban
de hogy mi az, hogy komolyabbra fordulhat ez, ezt nem értem.
meg a menekülést sem, más meg lehet mégcsak nem is törődne velem, hol vagyok, mit csinálok
az se jobb
azon kívül, hogy nem lehetek külsőre olyan, amit szeretnék és mélységesen csúnyának látom magam (pl nem festhetem a hajam, nem járhatok szoknyában, stb)és mindez mellett más csajok után forog, nos ezt leszámítva semmi bajom nem lenne ezzel a kapcsolattal
ami fenti dolog önbizalomhiányból is eredhet, nem feltétlenül a párom okozza (pl más természetes hajjal gatyában is szépnek látja magát, én nem)
de köszi hogy írtál, meg válaszoltál :)
neked is minden jót
SOS!!!!
szóval mégegyszer
ha installálom a t-mobile hardvert (még meg is kérdezi, biztos mindent, minden alaklmazással-vagy nem tudom mivel törli???-én RÁnyomtam igen)
akkor ha visszateszem, miért írja ki, hogy már telepítve vaaan?
habár annyira nem gáz a barátom előtt, amíg nincs bedugva, nem tűnik fel, hogy használtam
átnéztem a gépet, de még cash fájlokat sem találok sehol (nincs rejtve most semmi)
explorerem van kikészít ez is
a mozillában simán megvannak a cash fájlok
keresővel is kerestem (a rejtettekben is) és semmi olvasható mappa
cash van
meg trash meg minden, de kódolt fájlokkal
sima előzmények törlésével nem kellene eltűnniük ugyan...
köszi köszi köszi, hogy segítessz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!