Szerintetek melyik a jobb: a Mozilla Firefox vagy a Google Chrome?

leliki, legalább hülyeségeket ne beszélj.
"Egyedül a Google és annak böngészőjével lehet megtenni azt, hogy nem csak a böngészőben tárolod ezeket, hanem feltöltöd a netre, ahol örökre megmarad"
Szinkronizáció az Operában is van már több éve (ami nem csak a könyvjelzőket szinkronizálja), és a Firefoxhoz is van add-on, szintén évek óta.
A többit érvedre már nem is válaszolok...

A titkosszolgálatokat és a hackereket se nem érdekli, hogy neked milyen weblapok a kedvenceid! Ez nekik nem érdemi infó.
Itt bőven a praktikumról /a munkád megkönnyitéséről, a gyors visszakeresésről/ van szó.
Mert ha jelenlegi böngésződre vagy 100db kedvencet mentettél és mondjuk bedöglik a géped, ujat veszel, a böngésződben hiába keresed azokat!
Kezdheted előlről a nagy munkát.
Szóval ezt a pudingot még nem etted meg. Még megteheted.

Firefox.Sokkal jobban lehet testre szabni, mint a chrome-t.
Firefoxnak a jó részei:
Jól testreszabható, és sok plug-int lehet letölteni, a funkciók hamar elérhetők.És kapcsolat nélküli munkát is lehet indítani, gyors, biztonságos.
Ellenmondása: Nincs beépített Flash Player-je. De persze nem lehet mindent!Meg még, hogy néha nem lehet oldalakat.
Google Chrome: Gyors, beépített Flash-ja is van.
Ellenmondása: hogy, a kinézete "szegényes". Van rajta 4 általános gombja.Nincs lapcsoportja, a funkciók nehezen érhetők el.Egy csomó funkció nincs benne, ami a Firefox -ban igen.Pl. Kapcsolat nélküli munka.

2-es ez nem válasz :( egyébként is a chrome az tönkreteheti a számítógépet, hogyha firefoxod is van. :( a firefox szerintem jobban néz ki, de a másik (a chrome) azért jobb mert lehet rá ingyen dolgokat letölteni a chrome webshopon. :) pl.: emoyi az a kedvencem :D
Remélem segítettem. Nekem firefoxom van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!