Hogyan tudok egy filmet olyan formátumba konvertálni, amit az MP4 lejátszóm le tud játszani?
Orion OMP4-206 típusú MP4 lejátszóm van, de akármilyen formátumba konvertálom a filmet nem játsza le. Ha vki tud olyan programot, amellyel át lehet konvertálni olyan formátumba, h működjön, az kérem írjon. (Próbáltam: Super Video Converter-rel, AVIConverter-rel, Videolan VLC-vel)
Előre is köszönök minden választ
utánaolvastam csak neked fórumokon és kettő dolgot találtam:
AMV fájlokat játszik le, lényege hogy AVI állományokat AMV-be kell átkonvertálni és ehhez külön ilyen konvertáló program szükséges.itt a program:
és még egy oldal másik programhoz:
valamelyik biztosan jó lesz.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Hi!
Nemtom mennyire aktuális de hasonló problémával küszködtem. Szintén Orion szintén omp csak nem pont ez a típus.
A jó beállítások nekem ezek voltak:
320x240
20 Frames/second
432KB/s
xvid codec
44 KHZ
mp2 audio codec
128 kb/s
A program ami megcsinálta, azpedig ez:
Ebben a fórumban sok minden ajánlás volt, de most nem megy, érdemes visszanézni rá később, és lehet megtalálod pont a Te típusod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!