Mitt csináljak? Van egy film, AVI-ba 2óra44perc és 1,7Gb. Át akartam konvertálni DVD-formatumba az "ALLOK AVI to DVD. Convertor"-al.
Figyelt kérdés
A beálitásk:output frm. :DVD-Video files (*. IFO;*. BUP;*. VOB). DVDdisc type DVD-9. A konvertált idő 165min. A panaszom az hogy mikor kesz lenne a konvertálással ki irja hogz eset a muvelet es odavan az elveszitett idő. Mit csináljak?2011. júl. 17. 15:22
2/4 anonim válasza:
Használj más konvertálókat, rengeteg van. De a konvertáláshoz idő, nyugodtság, kitartás kell. Nem olyan, hogy hamm, bekapjuk és lenyeljük.
Az egyik kiirja az időt, a másik nem.
Az 1,7GB 2ó44perces lekonvertálása elfogadható, más konverterek se dolgoznak gyorsabban. Neked nincs elég türelmed hozzá.
Próbálkozz tehát máűs konverterekkel, de azok se dolgoznak gyorsabban. Pl:
-Format Factory
-Super Video Converter
-Totál Video Converter
Xilosoft Video Converter
DivX plus Converter.....stb....
3/4 anonim válasza:
3 óra aviból dvd-be nem elfogadható, hiszen a dvd formátum tömörítetlenebb, így max 1 órának kéne lennie. visszafele, tehát dvd-ből aviba, mondjuk már elfogadható, de ez már a gép lassúsága.
4/4 csapo1002 válasza:
Nekem kb. 1.5-2 óra a konv. idő. De én NERO 7-el konvertálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!