Miért van az, hogy felrakom a Sims 3-at és addig minden oké, amíg felrakom az első patch-et?
Így van, nem jogtiszta játéknál a patch verziónak megfelelő crack -et kell használni: [link]
Ha jogtiszta a játék, akkor pedig valószínűleg nem a verziónak megfelelő patch -et használsz és/vagy kihagytad a korábban megjelent patch -ek telepítését.
KÖszönöm a választ, bár nem igazán értem...
Sajnos nem eredeti a játék, lehet ezért fikázni... :) A lényeg az, hogy már csináltam ugyanígy telepítést, csak akkor egy másik razor1911-es alapjátékot szedtem le, azt letöröltem és most egy új kellett. A régivel nem volt semmi baj. MOst viszont azt írja ki, hogy: "Hiba lépett fel az alkalmazás indítása közben. További információt a Naplóban találsz." Fogalmam sincs, hogy hol az a napló. Nem tudom már mit csináljak.
Megnéztem most azt is, hogy jó verziószámhoz illő patch-et használok-e, stimmel... Crackeltem... de így sem jó.
Eddig soha nem volt ilyen problémám... nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!