Van egy üzenetem hogy nézzem meg?
Figyelt kérdés
az msn belépésekor előjön egy kis ablak,hogy van egy email üzenete!! rákattintva felvisz a windows live oldalára és kér egy emailcímet és egy jelszót na ezt nem tudom!! mert az eredeti nem jó!! a gép kikapcsolásakor megint írja ugyanezt!!2009. jan. 10. 13:27
1/10 anonim válasza:
Valahol (hogy hol azt most így konkrétan nem tudom, de valahol az "Eszközök-Beállítások" lapon.) be lehet állítani, hogy ha e-mailod érkezik ne kérjen jelszót. Ha ezt bekapcsoltad, akkor van egy kis "levél" ikon amire rákattintva felugrik 1 ablak a leveleddel. Am szerintem valami repülős reklám engem is zaklattak 1 ideig :@ .
2/10 anonim válasza:
Ha az msnben fent a kis boritékocska mellett is megjelenik hogy email üzeneted érkezett , akkor arra postafiókra jött leveled amelyikkel az msnre regisztráltál --magyarul amelyik az msn címed . Egyszerüen nézd meg a hotmail oldalon a postafiokodat és ott lesz benne a levél:)
3/10 anonim válasza:
Amikor megakarod nézni a leveledet ugye nem az msn jelszóddal próbálkozol ?(persze ha nem egyforma mindkét helyen)--itt a postafiókodhoz tartozó jelszódat írd be ! ha így tettél akkor bocsi -csak egy tipp volt
4/10 A kérdező kommentje:
igen a kis ablakban levél ikon rákatt de itt kéri a jalszót meg id cimet!! mit csináljak???? már megőrülök!!!!!!!!!
2009. jan. 10. 19:43
5/10 A kérdező kommentje:
de ha nem tudom azt a jelszót meg a nevet a postafiókomhoz???
2009. jan. 23. 09:27
6/10 anonim válasza:
Eszközök -> Beállítások -> Biztonság fül a bal oldalon -> "Jelszó kérése a Hotmail-fiók ellenőrzésekor vagy más, a Microsoft Passport rendszert használó webhelyek megnyitásakor" Ezen szöveg mellett lévő négyzetbe nem kell pipa és akkor talán meg tudod nézni a leveled.
7/10 A kérdező kommentje:
itt most ki sem volt pipálva!! és még sem tudom megnézni!! de azért köszi!! nincs más trükk erre???
2009. jan. 24. 22:19
8/10 anonim válasza:
A www.hotmail.com oldalon kattints az "elfelejtettem a jelszavam" gombra, add meg az hotmailes azonosítódat. El lehet küldeni a jelszavadat a másodlagos e-mail címre. Ha azt nem adtál meg, akkor sz@rban vagy.
9/10 A kérdező kommentje:
de én nem hotmailos vagyok!! de mindegy mostmár nem tudok vele mit csinálni!! azért köszi mindenkinek!!!!!!
2009. jan. 25. 17:58
10/10 anonim válasza:
Akkor milyen? Kattints az elfelejettem jelszavam és akkor majd lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!