Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Bocs, kezdőféle vagyok! Van...

Bocs, kezdőféle vagyok! Van olyan szoftver, beállítás ami hanggal és esetleg máshogyan is jelzi az asztalon, hogy levelem, üzenetem érkezett? (gmail, vipmail)

Figyelt kérdés
Nem akarom sokszor feleslegesen nyitogatni a levelezéseim.
2011. jan. 15. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
van
2011. jan. 15. 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen van, a levelezőprogramok szinte mind tudják ezt, de inkább egy notifiert ajánlok

Notifier = egy kis ikon a tálcán, mely jelzi az új email érkezését

[link]

vagy ezt

[link]

2011. jan. 15. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Linux-ra:

[link]

Windows XP-re

[link]

klikk a Download Gmail Notifier for Windows gombra!

Windows7-re

[link]

2011. jan. 15. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha Mozilla Thunderbirdet használsz, akkor megnyitva leteszed a Tálcára, közben böngészhetsz, bármit tehetsz. Ha levél érkezik, a Tálca jobb sarkából felugrik a kis ablak, jelzi, mi érkezett.
2011. jan. 15. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Mozilla Thunderbirdbe be lehet integrálni a Gmail és az Indamail (Vipmail) postafiókokat is. ESS email-védelem beállítható, szűri a spamokat. Windows XP. Windows7 és Linux, Mac alatt is fut. Innen letölthető. [link]
2011. jan. 15. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!