Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehetett ez? (iwiw hamis...

Mi lehetett ez? (iwiw hamis ismerős)

Figyelt kérdés

A héten beléptem iwiw-be.Van olyan menüpont az üzenőfalon hogy megjeleníti hogy ki változtatta az adatait,kinek a képeihez mit írtak.És arra lettem figyelmes hogy egy általam ismeretlen személy,ott volt az üzenőfalon,hogy megváltozatta a "magamról"információit...erre figyeltem fel.Egyből mentem az ismerőseimre,és látom hogy ott van egy lány,aki eddig nem volt ott.(legyen a neve most Nagy Zsuzsi)Megnézem az adatlapját,több mint 2000ismerős,és ebből 6 az én ismerőseim is...

De hogy került oda?Én nem jelöltem,be nem is igazoltam őt vissza.Semmi nyoma nincs az citromailnél sem.De hogy került be egy 2000ismerőssel rendelkező profil akkor az én ismerőseim közé???Azóta eltelt már 4-5 nap,és látom hogy folyamatosan csökkenek az ismerősei...

Ez vmi vírus vagy kémpogi vagy mi lehet??

2010. nov. 11. 11:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
na jó van,ezeket a válaszokat én is tudtam...
2010. nov. 11. 11:23
 12/13 Réti bubuzér ***** válasza:
Úristen, plusz egy ismerős az iwiw-en!!! mostmilesz? Apokalipszis, pandemónium, világvége!
2010. nov. 11. 11:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Belsö hibalehet valószinü hogy karbantartásnál elálitodott valami
2010. nov. 11. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!