Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Thunderbird helyi mappák...

Thunderbird helyi mappák tartalma miért nem jelenik meg?

Figyelt kérdés

Helyi mappák rendre tartalmazzák a tárolt levelezést, de a kurzor alatti levél tartalma nem jelenik meg. (a szolgáltatók szerverein igen)

Ha a kurzor alatti levélre rányomok, megjelenik egy üres ablak, aminek címe a "Tárgy". Válasznál, vagy továbbításnál szintén üres ablak és a válasz cím sor is üres!

Ugyanezen mappák tartalma MX-linux Thunderbird alatt hibátlan!

A Windows is, Thunderbird is friss telepítés. Gyalog beállítás (profil visszamásolás nélkül) után sincs javulás!

Tapasztalt valaki már ilyen hibát?

ápr. 4. 23:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Postafiók beállításainál a szinkronizálás is jól van beállítva? Különféle idő-intervallumok is választhatóak.
ápr. 5. 02:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Egy külön mappát tartok rendszertől független meghajtón, ami windows és ez esetben a Thunderbird újra telepítésekor érintetlen marad. Meg is van a teljes tartalma, amit penről indított MX-linux hibátlanul lát és kezel. Az új windows (újra és újra)telepítés nem hoz változást. Most a linux profilját írtam bele a windows TB-nek. Minden egyéb beállítás hibátlan, de a levelek tartalma azóta se látszik...

A leveleket mind áthúzom a kiszolgálóról a helyi "Beérkezett..." mappába. Szinkronizálást én még nem használtam.

ápr. 5. 07:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Valami hülye vírustól tartok, amit a linux "nem esz meg"! Semmiféle olyan üzenetet nem kaptam, hogy "fizessek, ha látni akarom..."! Ha tényleg bejött, fogalmam sincs, hogy sikerült neki.
ápr. 5. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!