Thunderbird helyi mappák tartalma miért nem jelenik meg?
Helyi mappák rendre tartalmazzák a tárolt levelezést, de a kurzor alatti levél tartalma nem jelenik meg. (a szolgáltatók szerverein igen)
Ha a kurzor alatti levélre rányomok, megjelenik egy üres ablak, aminek címe a "Tárgy". Válasznál, vagy továbbításnál szintén üres ablak és a válasz cím sor is üres!
Ugyanezen mappák tartalma MX-linux Thunderbird alatt hibátlan!
A Windows is, Thunderbird is friss telepítés. Gyalog beállítás (profil visszamásolás nélkül) után sincs javulás!
Tapasztalt valaki már ilyen hibát?

Egy külön mappát tartok rendszertől független meghajtón, ami windows és ez esetben a Thunderbird újra telepítésekor érintetlen marad. Meg is van a teljes tartalma, amit penről indított MX-linux hibátlanul lát és kezel. Az új windows (újra és újra)telepítés nem hoz változást. Most a linux profilját írtam bele a windows TB-nek. Minden egyéb beállítás hibátlan, de a levelek tartalma azóta se látszik...
A leveleket mind áthúzom a kiszolgálóról a helyi "Beérkezett..." mappába. Szinkronizálást én még nem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!