Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » MS Office 365 cseréje sima MS...

Kustany kérdése:

MS Office 365 cseréje sima MS Office-ra hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

A következő lenne e kérdésem:

Most egy MS Office 365 fut a Windows-on a gépemen.

Le szeretném cserélni sima Office-ra, ami nem előfizetéses, csak egyszerűen ott van és akkor frissítem, amikor akarom.

Hogyan elehet az Office 365-t letörölni, hogy egy sima Windows Office-t fel tudjak tenni?

márc. 16. 01:13
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

[link]

Lejjebb görgetsz A Microsoft 365 és az Office összehasonlítása szöveghez, ott vannak letöltési linkek a teljes verziókhoz. Van ott ingyen hívható ügyfélszolgálati telefonszám is, de nem tudom, mire mész vele (80 204 999). Valószínűleg nem kell letörölni/telepíteni semmit, csak regisztrációt váltani valahol.

márc. 16. 07:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Van megvásárolható (vagy egyéb módoon beszerezhető) Microsoft Office LTSC is.
márc. 16. 08:41
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
Ha nem előírás a Microsoft termék, hanem csak otthonra kell, akkor javaslom a Libre Office-t. Ingyenes és ugyanazt tudja mint a fizetős Microsoft Office.
márc. 17. 07:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Pontosítom a kérdést:

Szeretnék egy hagyományos Office-t telepíteni az Office 365 helyett, de majdnem biztos vagyok benne, hogy ehhez előbb az Office 365-t alaposan el kell távolítani.

Pontosan milyen lépéseken kell végigmennem ahhoz, hogy az Office 365 valamikori létezése semmiképp ne zavarjon bele az új Office telepítésébe és használatába?

márc. 18. 07:57
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
Felteszem, gondoltál már az eltávolításra a gépházon keresztül, bár szerintem erre nincs szükség, ez az egész csak licencelési kérdés.
márc. 18. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!