Egy frissítés hazavágta a Windows 10-et a gépemen, nem tudok belépni. Hogyan távolíthatom el a frissítéseket?

Nem valami gányolt Windows telepítőt használtál a telepítéskor?
Nekem 2 gépen is fut Windows 10 és egyik frissítés után sincs ilyen problémám és a frissítések is meg vannak kb 2-3 perc alatt. Az egyik kb 3 éve regisztrálatlan, a másik regisztrált. Én a telepítőt a Microsoft-tól töltöttem le.

A Windows eredeti, előre telepített, így kaptam a boltban. Köszönöm a válaszokat.
UEFIbe atalitottam a bootolasi sorrendet, és PenDriverol indítható Linux elindul, a fajlaimhoz is hozzáférés szerencsére.

Lehet frissített amikor kikapcsoltad, vagy energia sémánál nem volt beállítva jól, miközben frissített? Akkor szokott ilyesmi lenni.
Érdemes egy jól működő rendszerről mentést csinálni az adat partícióra. Frissítések után menteni az új állapotot, a régit törölni. Pont az ilyen esetekre jó. Persze előbb karbantartani a lemezkarbantartó-rendszerfájlok-nál.
Pl Aomei, Macrium

Köszönöm a válaszokat. Végig próbálom a javaslataitokat.
Egy ötlet: Mivel Linuxon keresztül hozzáférek a fájlrendszerhez, van rá esély hogy így javítható? Vagy inkább még se próbáljam így?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!