A windows 10 frissítésekkel meg mindennel együtt mennyi gb helyet foglal?
Szia!Nekem egy 64bites Pro 23gigát foglal. Frissítések utàn én is mindig lemezkarbantartózok,és törlöm a felesleges rendszerfàjlokat. A C meghajtóm mérete: 222Gb,ssdn van,nincs tovább partícionálva. Javaslat: Ha telepíted,hagyd minimum 100Gbra a partíciót,mert véleményem és tapasztalatom szerint ez az a hely,ahol a windows és minden alap kelléke(vírusirtó,office,pdf olvasó,cd író,zoom,skype,alaplap és vga driverei,böngészők igényelnek,úgy hogy legalább 10Gb szabad helyed marad még(az azért fontos,hogyha nagy frissítés van,az ideiglenes fájlokat tudja hova rakni),másrészt meg nagyon be is lassul,ha az nincs meg.A kényelmes használat( ahol már jópár egyéb progi,meg játék is telepítve van),200Gb-t kíván,de még ennél több sem árt neki,ha az adott gépen megtehető.
Ui:Nekem most a 222Gbból 65Gb szabad.
Ez furcsa, nálam 80GB-ból 50GB szabad.
Viszont kikapcsoltam a hibernálást, ami 16GB RAM-nál szépen foglalja a helyet. A virtuális memóriát is fix-re állítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!