Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Jogtiszta Windows Xp Sp3-am...

Jogtiszta Windows Xp Sp3-am van (kód), de honnan tudom letölteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Lehet hogy elég hülye kérdés, meg már kicsit elavult az Xp is, de nem rég vettem egy használt gépet anyumnak. és járt hozzá egy jogtiszta windows Xp sp3 serial kód is (matrica). Itthon újra raktam a saját xp lemezemmel, de mikor kéri a kódot azt írja érvénytelen. Gondoltam akkor nem írok be semmit és majd beregisztrálom, de alapból nem engedi. Szal kéne valahonnan egy link, mondjuk microsoft oldaláról ahonnan letölthetnék egy WinXP sp3-as oem-es képfájlt. Keresgéltem neten, de eddig eredménytelenül. Vmi ötlet ?

2010. nov. 9. 12:01
 1/10 anonim ***** válasza:
2010. nov. 9. 12:21
 2/10 bp1985 ***** válasza:

Másolt xp nem fog felmenni eredeti kóddal. Eredeti lemez kell hozzá. Másolt xp-he vanm kód, ami a következő:

D36RK-QDFFD-BTWWY-BT7KK-43MGM

2010. nov. 9. 12:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem is másolt az XP és felment az eredeti kóddal.
2010. nov. 9. 12:59
 4/10 A kérdező kommentje:

Nov.9 12:21 - carbohydrate - ezzel most mit csináljak ?

Nov.9 12:41 - nekem is ez van

2010. nov. 9. 13:52
 5/10 bp1985 ***** válasza:
És ezzel nem megy fel a hamis xp-d? Az lehetetlen, nemrég fejeztem be vele egy telepítést. Eddig kb 150 gépen megy ezzel a kóddal, meg még ki tudja, mennyi.
2010. nov. 9. 14:00
 6/10 A kérdező kommentje:

nov 9. 12:59 - honnan szedted le ?

Amúgy nézegettem az ms honlapot és csak a servie packok vannak fent. Olyanra gondoltam még, hoy hagyom update-nél h feltelepüljön a windows eredetiséget vizsgáló vacak, az úgy is kinyírja a kódot és aztán elvileg betom reggelin nem ?

2010. nov. 9. 14:01
 7/10 A kérdező kommentje:
nov. 9 14:00 - talán ha végig olvasnád a problémámat akkor nem írnál hülyeséget már bocs... Szal ha van már jogtiszta kódom akkor miért ne használnám. Csak éppen lemez kéne hozzá xd
2010. nov. 9. 14:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Azt akartam azzal mondani, hogy hívd fel az ügyfélszolgálatot. Nem tudtam, hogy neked magas lesz az üzenet.
2010. nov. 9. 14:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem magas drága :), csak nem kérnek vmi igazoló számlát h én vettem ? v mi ilyesmit?
2010. nov. 9. 14:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ha nem hívod fel, sosem tudod meg. De nyilván itt továbbkérdezgetni feleslegesen egyszerűbb ;).
2010. nov. 9. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!