Jogtiszta Windows Xp Sp3-am van (kód), de honnan tudom letölteni?
Sziasztok,
Lehet hogy elég hülye kérdés, meg már kicsit elavult az Xp is, de nem rég vettem egy használt gépet anyumnak. és járt hozzá egy jogtiszta windows Xp sp3 serial kód is (matrica). Itthon újra raktam a saját xp lemezemmel, de mikor kéri a kódot azt írja érvénytelen. Gondoltam akkor nem írok be semmit és majd beregisztrálom, de alapból nem engedi. Szal kéne valahonnan egy link, mondjuk microsoft oldaláról ahonnan letölthetnék egy WinXP sp3-as oem-es képfájlt. Keresgéltem neten, de eddig eredménytelenül. Vmi ötlet ?
Másolt xp nem fog felmenni eredeti kóddal. Eredeti lemez kell hozzá. Másolt xp-he vanm kód, ami a következő:
D36RK-QDFFD-BTWWY-BT7KK-43MGM
Nov.9 12:21 - carbohydrate - ezzel most mit csináljak ?
Nov.9 12:41 - nekem is ez van
nov 9. 12:59 - honnan szedted le ?
Amúgy nézegettem az ms honlapot és csak a servie packok vannak fent. Olyanra gondoltam még, hoy hagyom update-nél h feltelepüljön a windows eredetiséget vizsgáló vacak, az úgy is kinyírja a kódot és aztán elvileg betom reggelin nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!