Van olyan program, ami egy nem tekerhető videó filet tekerhetővé konvertál, de a formátumát meghagyja egyébként?
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 08:57
1/4 anonim válasza:
Hogy micsoda? Egész pontosan miféle videó az, amit nem lehe tekerni?
2/4 anonim válasza:
Ugye ezt a "nem tekerhető" videót nem te készítetted egy kamerával, hanem valahonnan letöltötted.
Azért nem tekerhető, mert nem érkezett meg a gépedre teljes terjedelmében. Ennek két oka lehet:
1. A weben rendesen fenn van, csak a te gépedre való letöltés közben maradt le a vége.
Ekkor segít, ha megpróbálod újra letölteni.
2. A weblap tulajdonosának nem sikerült a webre teljes terjedelmében feltölteni a fájlt, a weben is hiányosan van meg.
Ekkor nem segít az újbóli letöltés, ekkor valóban csak annyit tehetsz, hogy átkonvertálod ...
Én a Cyberlink PowerDirector programját használom...
3/4 anonim válasza:
A "tekerhetetlen" video az többnyire sérült indexű vagy hiányos .avi
Mplayer vagy VLC simán leindexeli és tudsz tekerni.
4/4 A kérdező kommentje:
Mplayert használok, és előfordul, hogy nem tud tekerni, ritkán, de van ilyen. Nem azt kérdeztem, hogy miért van, hanem azt hogy mivel tudom átkonvertálni. A legtöbb ilyen hibás file-t nem kezelik rendesen az editáló programok, pedig az infó ott van, amennyi kell, vagy engem az se zavar, ha valahol lyukas. És ne ötleteket mondjatok, hanem olyan programot, ami valóban tudja, és van róla tapasztalatotok. Sokat kipróbáltam már, ami nem volt jó.
2010. nov. 9. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!