Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért a böngészőben nyílik...

Miért a böngészőben nyílik meg Word és a Powerpoint?

Figyelt kérdés

Van az alkalmazás, rámegyek, de a microsoft edge-ben nyílik meg, és nem maga a program nyílikik meg. És nem is tudom a dokumentumot lementeni a gépre, csak a felhőbent tárolódik automatikusan, tehát ha meg akarom nézni, szerkeszteni vagy folytatni, akkor a fájlt nem érem el internet nélkül.

Dokumentumot akarok csinálni és ennyi. Nem kell semmi internet, semmi one drive hülyeség! Mint régebb, hogy rámegyek pl. a Word-re, és adja elő a programot, semmi internet, semmi bejelentkezés, semmi one drive. Fos lett.

tegnapelőtt 10:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

"Miért a böngészőben nyílik meg Word és a Powerpoint?"

Gyanítom Microsoft (Office) 365/Online.

"Nem kell semmi internet, semmi one drive hülyeség! "

Van az Office-nak asztali változata - a legfrissebb:

[link]

vagy ott a teljesen ingyenes, nyílt forrású, multiplatform alternatíva, a LibreOffice:

[link]

abban a Writer ( [link] termekbemutato/writer/ ) felel meg a Wordnek, az Impress ( [link] termekbemutato/impress/ ) a Powerpointnak.

tegnapelőtt 11:01
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Valószínű az adott fájltípushoz nem a megfelelő program van hozzárendelve és/vagy hiányzik a megnyitásához, ezért ez volt a következő, amit használni tud.

De egy kissé pontosabban írd le miről is van szó.

Mobil vagy PC?

Megvan a szükséges Office alkalmazás/program?

tegnapelőtt 11:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyébként ha online akarsz szöveget szerkeszteni arra a Google docs is jó és elvileg van a Google Slides (magyarul Google diák), de nem próbáltam még.
tegnapelőtt 11:05
 4/11 anonim ***** válasza:

#3: A kérdező nem akar online alkalmazásokat - idézem:

"Dokumentumot akarok csinálni és ennyi. Nem kell semmi internet, semmi one drive hülyeség!"

tegnapelőtt 11:07
 5/11 anonim ***** válasza:

#4-es Igaz, bocs. Egyébként elvileg megoldható az offline használat ezeknél, kérdés mennyire jól (ezt csak azért, ha már ránéztem..)

[link]

tegnapelőtt 11:13
 6/11 A kérdező kommentje:

1. igen, ez a 365-ös online izé van.

Hogy mpontosabb legyek, nekem inkább a powerpoint kéne, mert írtam egy rakás történetet, és most úgy akarom, hogy az olvasó mikor olvassa, akkor ahoz a bizonyos részhez egy képet is társítanék. Valahogy úgy, hogy mint pl. egy könyvet olvasol, és közbe az adott eseményeknek megfelelően, illusztrációk vannak beszúrva. Én is azt akarom, a történeteimet illusztrációkkal "tarkítani".

tegnapelőtt 11:41
 7/11 anonim ***** válasza:

"Van az alkalmazás"

Miféle alkalmazás???

Nekem Libre Officenál semmi problémám nincs.

tegnapelőtt 11:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát az, hogy beírom a keresőbe, hogy PowerPoint, és előadja, és írja, hogy alkalmazás megnyitása. Megnyitom, de amikor új dokumentumra megyek, akkor mindig kidob a Edge-re. Nem tudok az alkalmazásban maradni.
tegnapelőtt 12:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Akkor ha jól értem maga a Powerpoint telepítve van, de ha te a fájlkezelőben lévő , vagy az asztalra kirakott prezentációra mész, akkor nem azzal akarja megnyitni.

Ez esetben tanulmányozd ezt:

[link]

tegnapelőtt 12:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne vedd bántásnak, de fel van telepítve, és aktiválva van az Office, illetve rendesen előfizettél rá?
tegnap 08:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!