Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Yahoos email fiókom újonnan...

A Yahoos email fiókom újonnan nem enged dolgokat csatolni az eszközrõl? 6 éve használom ugyanezt az eszközt, és ugyanezt a fiókot. Hol tudom beállítani, hogy újra engedje?

Figyelt kérdés

febr. 4. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Mit jelent a 'nem enged'? Mi történik?
febr. 4. 14:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Rányomok a gémkapocsra, amivel eddig csatoltam, az ad egy linket, hogy review your privacy settings

Az meg három féle smart feature izét akar velem bekapcsoltatni, hogy átnézhesse az emailjeimet, és ez alapján reklámozzon nekem.

Arról, hogy engedjen csatolni, nem szól.

febr. 4. 14:36
 3/5 anonim ***** válasza:
"dolgokat csatolni" ???
febr. 4. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy amíg nem nyilatkozol addig nem engedi folytatni a használatot. Nem csak így lehet csatolmányt mellékelni, elég sok helyen működik ha behúzod a fájlt a szövegtörzsbe. Próbáld meg úgy is, és ha akkor is a választási lehetőséget dobja fel, akkor válassz egyet.
febr. 4. 14:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Na kipróbáltam, csak úgy engedi, ha ezt a hármat engedélyezem neki 😮‍💨
febr. 4. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!