Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » FastStone Capture programot...

FastStone Capture programot használom képlopónak (metszőnek). Hogy tudnám beállítani a lenti dolgot?

Figyelt kérdés

Hogy tudnám beállítani,hogy a Print Screen gomb megnyomásával ezzel a programmal készüljön a képlopás (metszés) és ne a Win 11 képmetszője jöjjön elő.

Win 10-ben nem volt ilyen probléma.

szept. 27. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Print Screen nagyon a win-hez kötődik szerintem nem megoldható. Jobbklikk az ikonján, tulajdonságok: bill. parancs.

Csak az ott lehetséges kombinációkkal fog menni.

szept. 27. 19:40
 2/5 CspCsj ***** válasza:

A program beállításaiban a Hotkeys résznél kell szerintem beállítanod a megfelelő helyzethez a kívánt billentyűt.

(Rectangular Region vagy Full Screen, esetleg Freehand?)

[link]

szept. 27. 23:53
 3/5 A kérdező kommentje:
A programban be van állítva. Az alapbeállítása tökéletes,de a win 11-ben nem úgy működnek a dolgok,ahogy kellene,vagy ahogy eddig működött a korábbi rendszereken.
szept. 28. 09:35
 4/5 CspCsj ***** válasza:
76%

Esetleg:

Start menü > Gépház > Akadálymentesség > Billentyűzet > Print Screen használata

https://www.youtube.com/watch?v=Ug7qf_CUou0

szept. 28. 10:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó válaszoló,végre siker. :)

Kikapcsoltam ott a P.S gomb használatát, így végre maga a faststone program működik a képmetsző helyet. :)

szept. 29. 14:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!