Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hallottatok ezekről a játékokr...

Hallottatok ezekről a játékokról? Akkor is írjatok ha közülük csak egyet ismertek!

Figyelt kérdés
Ez már nagyon régen volt, valamikor 2000 körül amikor még gyerek voltam, a kezembe került egy játékgyűjtemény, ami nagyon sok shareware változatot tartalmazott, teljes nem volt rajta. Egy metróaluljáróban működő kínai üzletben vettem. Be voltak osztva csoportokba, akció, kaland, ügyességi és egyebek. Indításkor nyelvet kellett választani, magyar és román volt a lehetőség, így valószínűleg csak ezen a részen volt kiadva. A játékok közül voltak amik ismertebbek, fent vannak azóta, de van néhány ami olyan mintha nem is létezne. Volt egy Thanatos 3d ami egy fps volt, kristályokat kellett gyűjteni, a fegyver csak egy kard volt amivel valamiért lőni lehetett, minden pályán voltak ellenfelek, szellemek, csontvázak és egyéb ijesztő teremtmények, és egy nagyméretű halálfej is. Nem volt annyira komoly mint mondjuk a Doom akkori változata és nyilván nem is olyan ismert, de el lehetett vele szórakozni. Ami az érdekes, hogy ez shareware volt, 4 epizódból 1 azaz 32 pályából 8 volt játszható. Azóta ezt látom letölthetőként, de mindenki azt mondja, csak ezek, a többi részéről youtube videó sincs. A másik ilyen elveszett játék egy Mansion murders nevű point and click. A harmadik amit kerestem azóta, szintén point and click, és Through the woods a neve. Ha ezt beírom akkor egy ennél sokkal újabb horrorjáték jön ki, de ez nem az mert ez annál régebbi, és szintén semmi információ nincs róla. Hallottatok ezekről valamit?

ma 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:
ma 15:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezt te írtad?

[link]

Ha nem, akkor az a lényege, hogy bocolgatják, hogy vajon létezett-e teljes verzió a Thanatosból.

ma 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!