Messengeren hallottatok valamit a karakterszám korlátozástól?
Figyelt kérdés
Egy hosszabb történet írása közben megesik,hogy egy bizonyos karakter szám után a rendeszer nem hagy tovább írni, ezért új chat buborékba kell folytatnom az üzenetet.
Ez eddig még nem is volt probléma de mostanában a hosszabb üzenetet tartalmazó chat buborék fehérre vált és lehetetlenné válik számomra a vissza olvasása, bár beszélgető társamat nem érintik ilyen problémák.
Lehetne kezdeni valamit a szituációval?
2018. aug. 18. 22:26
1/2 anonim válasza:
Nincs mit tenni sajnos. Én ha hosszabb szöveget írok, beírom a jegyzetekbe, és onnan másolom, aztán ha nem megy el az egész, akkor ismét másolom attól a résztől.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon irritáló..
Még ha le is másolom rendesen, akkor is ott van hogy nem tudom újra olvasni küldés után, csak ha kimásolom, de jó tudni hogy akkor nem az én készülékemben van a hiba.
2018. aug. 19. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!