Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Oldal kéttévágása?

Oldal kéttévágása?

Figyelt kérdés
Lefényképeztem egy iskolai füzetet, de egyszerre két oldalt sajnos. És sok oldalt így csináltam. Hogyan tudnám gyorsan kettészedni? (Egy A4 méretű füzetről van szó, de így nyomtatáskor egy lap a5 méretű, és én azt szeretném, hogy a4 legyen.

tegnapelőtt 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Kezdem a lényeggel: Hacsak nem nagyon nagy felbontású, akkor nem tudod felnagyítani úgy, hogy ne pixeltenger legyen.

Ez kívül semmit nem írtál arról, milyen eszközöd van, milyen program. A menete az, hogy leduplikálod, és elvágod a képet egyiket jobbról, másikat balról.

tegnapelőtt 17:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyomtasd A3 ban, utána ollóval kettévágod amiből A4 lesz.
tegnap 05:53
 3/4 anonim ***** válasza:
A minőségromlás azonis
tegnap 06:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Paintben, vagy azzal egyenértékű alapaszintű grafikai szoftverben kijelölöd az egyik lapot, elforgatod, és beilleszted Wordbe, vagy bármi hasonlóba. Ugyanezt a másik oldallal is.
tegnap 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!