Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet az, hogy sosem...

Soós László Bálint kérdése:

Hogy lehet az, hogy sosem használtam Adobe programot és levont 70 Eurót a számlámról maga az Adobe? Valaki megmagyarázná, hogy mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Két hete kerestem rá diagram-készítő programokra és az egyik lehetőség volt az Adobe szerkesztőprogramja. Rá is néztem, hogy mi az, de miután fizetni kellett volna érte, ezt bezártam és figyelmen kívül hagytam. Ma pedig jött egy értesítés, hogy egy 70 Eurós összeget levontak a bankszámláról.

Ha még rá is mentem volna valamire, akkor is kellett volna legalább egy e-mailt kapni és megerősíteni pl. a tranzakciót, viszont biztosan nem mentem rá. Ha meg a próbaverziót letöltöm, akkor meg kellene jelennie a programnak a gépen, amit nem találok. Egy draw.io alkalmazást töltöttem le, de az nem ehhez tartozik és teljesen ingyenes.

#előfizetés #Adobe #pénzlevonás #igénybe nem vett szolgáltatás
ma 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Valami sántít: honnan tudták meg a bankszámla-számodat?
ma 13:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs, mert fiókkal nem rendelkeztem. Van Google fiók a gépen, de hogy ott meg van-e adva bankszámla adat, azt kétlem.

Maga az is érdekes, hogy ha vásárolsz, akkor utána hitelesítés és visszaigazolás is szükséges lenne. Nem úgy működik, hogy rákerestél valamire, használatba nem vetted és egyszer csak, két hét után levonnak egy magasabb összeget ...

ma 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!