Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Adobe (photoshop, illustrator,...

Adobe (photoshop, illustrator, indesign...) most már csak havidíjjal használható jogtiszta verzióban, otthoni felhasználás esetén megoldható még szürkezónás verzióban is?

Figyelt kérdés

Grafikusként dolgoztam 12 évig, ám más területre terelt a sors jó pár évig, most szeretnék visszatérni, de sok minden megváltozott, így keresem az infókat, hogy alkalmazkodni tudjak.

Munkához természetesen jogtiszta kellene, de addig itthoni megoldás is szóba jöhet.

A legfurcsább számomra a mesterséges intelligencia integrálása, arról még semmit nem tudok. Gondoltam, részt veszek valamilyen tanfolyamon majd. De eddig csak felületeseket vagy nagyon drágákat találtam.

aug. 11. 13:39
 1/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

vannak ingyenes alternativak amiket fejlesztenek vagyis MI/AI t ugyan ugy felhasznalhatjak bennuk

kepeseguk, kezelesuk is hasonlo

munkaltatonal ha Adobe elvaras neki kellene fizetnie dijkoltsegeket

aug. 11. 15:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Az tény, hogy munkáltató esetén a cégnek kellene állnia a szoftvert, a gépet, de kisvállalkozó esetében már nem ilyen egyszerű a helyzet, hiszen próbálja kikerülni ezeket néhány megrendelő, megbízó cég. Egyéni megrendelés esetén pedig az árakba kell valahogy belekalkulálni.

Mivel még nem látom át, milyen munkához tudok majd hozzájutni, mi lesz a megoldás, így próbálom megismerni a különböző lehetőségeket.

Mondhatom, speciális területen dolgoztam állami cégnél, majd jött a fidesz és leépítettek. A köztévében voltam videógrafikus. Pedig annakidején azt hittem, onnan megyek majd nyugdíjba, hiszen álommeló volt számomra. RTL-hez felvettek, de határozott időse egy gyesen lévő kismama helyére. Amint visszajött, én mehettem. Sajnos ez egy kis létszámú szakmai terület, nem találtam ilyen munkát, így kénytelen voltam más munka felé haladni. Időközben megkopott a tudásom...

aug. 11. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:
49%
Affinity Designer, Photo appokat nézd meg. Nagyon jók és nem havidíjasak.
aug. 12. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!