Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Flight Simulator 2020-szal...

Flight Simulator 2020-szal kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Kevés reményt fűzök hozzá hogy játszik itt vele valaki, de egy próbát megér...

Szóval úgy ahogy kiismertem magam már a játékban, viszont vannak olyan nem realisztikus és zavaró dolgok amiket nem tudom be lehet-e és ha igen hol állítgatni?

Konkrét példa ami most a leginkább zavar, hogy 2 reptér közötti utat szép lerepülöm, az ATC instruálása mellett, minden oké... de mondjuk csak tizenpár mérfölddel a célállomás előtt nyögi be, hogy 37000 lábról süllyedjek 3000-re hogy megközelítsem ugye a repteret..

Nem realisztikus és kivitelezhetetlen. Ha magamtól kérem mondjuk 60 mérfölddel a cél előtt hogy ereszkedhessek 15000 lábra azt elutasítják vagy ha engedik is, rögtön jön az újabb utasítás hogy 37000.

Mindezt low-altitude airways alatt... ami mondjuk nem tudom mennyire low altitude ha 37000 az utazómagasság de mindegy.

Szóval aki egy kicsit komolyabban benne van a tutiban világosítson fel legyen szíves.

#játék #szimulátor #FS2020 #Flight sim
tegnapelőtt 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Nézd mivel tényleg nem játszok vele itt van AI válasza, hátha segít:

A Microsoft Flight Simulatorban az ATC (légiforgalmi irányítás) gyakran késve ad süllyedési utasításokat, ami irreális és nehezen kivitelezhető manőverekhez vezethet. Ez a probléma több játékos számára is ismert, és különböző fórumokon megvitatták már.

Lehetséges okok:

1. Repülési terv adatai: Ha a repülési tervben a süllyedési szakasz nincs megfelelően megadva, az ATC késve adhat utasítást a süllyedésre. Például, ha a repülési terv szerint a cirkálómagasságot egészen a kezdeti megközelítési fix pontig (IAF) tartani kell, az ATC ennek megfelelően későn ad süllyedési utasítást.

2. ATC működési hibák: A játék jelenlegi verziójában az ATC rendszer nem mindig működik tökéletesen, és előfordulhat, hogy nem veszi figyelembe a valós repülési eljárásokat, ami késedelmes süllyedési utasításokhoz vezethet.

Lehetséges megoldások:

1. Repülési terv módosítása: Győződj meg arról, hogy a repülési terved tartalmazza a megfelelő süllyedési szakaszokat és magasságokat. Használj olyan repüléstervező eszközöket, mint például a SimBrief, hogy pontos és részletes repülési tervet készíts, amelyet az ATC is megfelelően követhet.

2. Kézi süllyedés kezdeményezése: Ha úgy látod, hogy az ATC késlekedik a süllyedési utasítással, kezdeményezd a süllyedést saját magadtól a megfelelő időben, és kérj engedélyt az ATC-től az alacsonyabb repülési szintre. Bár előfordulhat, hogy az ATC visszaállít magasabb magasságra, a kézi süllyedés segíthet a megfelelő megközelítési profil fenntartásában.

3. ATC alternatívák használata: Fontold meg harmadik féltől származó ATC bővítmények használatát, amelyek pontosabb és realisztikusabb légiforgalmi irányítást biztosítanak. Ezek a bővítmények gyakran jobban kezelik a süllyedési utasításokat és a megközelítési eljárásokat.

Fontos megjegyezni, hogy a Microsoft Flight Simulator folyamatosan fejlődik, és a fejlesztők rendszeresen javítják a játék hibáit. Érdemes figyelemmel kísérni a frissítéseket és a közösségi fórumokat a legújabb információkért és megoldásokért.

További tippekért és trükkökért a realisztikusabb ATC élmény eléréséhez megtekintheted az alábbi videót:

[link]

tegnapelőtt 18:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon hasznos válasz volt köszönöm!
tegnap 12:03
 3/3 retektorta ***** válasza:
Én játszottam vele, bár pont az atc-t nem használtam. Netes vélemények szerint használhatatlan, talán a 2024-es jobb.
tegnap 12:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!