Vásároltam egy Dance Revolution Táncszőnyeget karácsonyra, de nem tudom a CD telepítő lemezt feltelepíteni. Tudnátok segíteni, hogy esetleg az internetről nem lehetne-e letölteni?
#1 Ebből a kevés információból inkább azt szűröm le, hogy nincs a számítógépében optikai meghajtó.
Az Árukeresőn ránéztem. Hát elég sok negatív értékelés van róla, többek között az is, hogy a netről semmit nem lehet hozzá letölteni. Úgyhogy vagy kölcsönkérsz valakitől egy optikai meghajót, vagy veszel egyet ezért az egy lemezért.
Gyorsan ugorj át valamelyik szomszédhoz/közeli ismerőzhöz (akinek van a gépében DVD olvasó) és az ImgBurn programmal tudsz a DVD-ről másolatot készíteni egy pendrive-ra.
Bár az is elég lehet, ha a DVD-n lévő fájlokat másolod át.
Egyébként az árukeresős hozzászólásoknál egy ingyenes programot azért említenek:
"Jól működik PC-re csatlakoztatva is a Stepmania programmal (ez volt a termék választásának fő szempontja). Belépő szintre tökéletes."
A fórumán úgy látom zenecsomagok is letölthetők hozzá... (Songs - Song Packs)
1.
Közben találtam egy Dance Dance Revolution CD-másolatot, de ez szerintem PC játék és billentyűzettel kell irányítani:
(a telepítőját Windows XP kompatibilis módban kell indítani: jobbegérgomb a Setup fájlon > Tulajdonságok > Kompatibilitás > Windows XP SP2 módban - azt írták Windows 11-en is sikerült így használni)
2.
A táncszőnyeget árusító egyik webáruház kifejezetten a StepMania programot ajánlja:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!