Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Újra telepítettem a gépem és...

Újra telepítettem a gépem és azóta szinte semmit nem enged feltelepíteni,mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

újra kellett telepítenem a gépem,drivereket felraktam és azóta kivétel nélkül nem enged semmilyen játékot feltelepíteni,legtöbbször azt írja ki hogy:

F:\Games\épp az adott játék telepítési helye

An error occurred while trying to copy file:

The source file is corrupted.

Click Retry to try again, Ignore to skip this file(not recommended),or abort te cancel installion.

mi lehet a gond?

válaszokat előre is köszönöm.

dec. 23. 20:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
29%
Az F: meghajtóhoz nincs jogodultságod. Tedd magadévá és adj jogot a usereknek..
dec. 23. 20:57
 2/25 A kérdező kommentje:

megpróbáltam a C-re telepíteni amin a rendszer is van, azt írta ki hogy

: An error occurred while unpacking:archive corrupted!

Unarc.dll returned an error coe:-7

Error:archive data corrupted(decompression fails)

dec. 23. 21:12
 3/25 A kérdező kommentje:
megcsináltam,továbbra is ugyanazt írja ki.
dec. 23. 21:49
 4/25 anonim ***** válasza:
48%
A telepítő lehet, hogy hibás, próbáld letölteni újra
dec. 24. 10:58
 5/25 CspCsj ***** válasza:

"The source file is corrupted." = "A forrásfájl sérült."

"archive data corrupted(decompression fails)" = "archívum adatok sérültek (a kicsomagolás nem sikerül)"

Szerintem valamelyik memóriamodul lehet hibás.

(vagy hibás programokat töltesz le)

Először memóriatesztet futtatnék, pl.:

[link]

[link]

dec. 24. 16:12
 6/25 A kérdező kommentje:
Jól gondoltad .....meg állt a teszt mert elérte a 10.000 errort.. és kiírta nagy betűkkel hogy fail és alatta meg "test has aborted de to too many errors🥲mi a teendő ilyenkor?új ram?javítható vagy kuka?
dec. 24. 21:06
 7/25 CspCsj ***** válasza:

Hát rendszerint új memóriamodulokat kell venni.

Ha "turbózott" sebességen működtek (pl. XMP), akkor próbáld alapra visszaállítani a BIOS-ban.

Esetleg 0,1 - 0,2V memória-feszültség emelést próbálhatsz ugyanitt, de nem lesz hosszútávú megoldás. (és nem minden alaplap enged ilyesmit)

dec. 24. 21:24
 8/25 A kérdező kommentje:

én ronthattam el valamit?újratelepítésnél?

mondjuk már eleve azért telepítettem újra mert folyamatosan újra indult meg nem engedett már akkor se fel rakni sok mindent,úgy hogy nem jól írtam ki a kérdésem előtte is ezt csinálta..annyi hogy rosszabb lett mert most szinte semmit se birok feltelepíteni.

dec. 24. 21:24
 9/25 CspCsj ***** válasza:

Mondjuk az elején is akartam már kérdezni, hogy azért kellett újratelepíteni mert rendszeres hibák jelentkeztek?

Így persze hogy azokat a problémákat is a memóriahibák okozták.

Mennyi ideje vannak meg a memóriamodulok?

Remélhetőleg nem a tápegység ad ingadozó feszültséget, mert akkor nemsokára az új memóriák is meghibásodhatnak.

dec. 24. 21:29
 10/25 A kérdező kommentje:

Megnéztem a BIOS ban disabled re van állítva az xmp,akkor ez azt jelentheti hogy új ramok?

az egész gép kb 3 éve van meg csak kártyát cseréltem benne,egy 700 wattos fsp táp van benne akkor azt mondták hogy közepes minőség.

dec. 24. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!