Miért omlik folyton össze a Photoshop?
Figyelt kérdés
Processzor: AMD Ryzen 5 3600X 6-Core
Memória 16 GB
735 GB szabad tárterület.
Fel nem fogom, hogy miért ír ki nekem olyanokat, hogy a GPU gyorstás leáll meg olyat, hogy 'A grafikus processzor "Nincs elegendő tárhely" hibát észlelt.'
Tudna ebben neke valami szakember segíteni? Nagyon hálás lennék.
Az op rendszert most telepítettem.
A Photoshopot is.
Minden jogtiszta.
dec. 5. 14:22
1/4 anonim válasza:
Írja, hogy gpu gondja van, de az egyetlen amit nem írsz le a gpu. :D Frissíts drivert első körben, ha nem oldja meg keress rá hogy a te gpu ddal másnak van-e problémája.
2/4 A kérdező kommentje:
Aha, hát tiszta hülye vagyok. Nem tudom, hogy azt miért nem írtam le. NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER.
dec. 5. 15:39
3/4 A kérdező kommentje:
Fú, köszi. Lehet, hogy meglesz a megoldás. Találtam ehhez a videókártyához kifejezetten fényképszerkesztésre szolgáló drivert. Na, meglátom!
Köszönöm nagyon.
dec. 5. 15:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!