Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szövegszerkeztési alkalmazások?

Ladygaga2 kérdése:

Szövegszerkeztési alkalmazások?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nemrég rendeltem egy androidos tabletet, jegyzeteléshez, szövegszerkesztéshez.

Viszont nekem eddig csak apple termékeim voltak, és nem igazán ismerem a play store alkalmazást és lehetőségeit.

Tudtok olyan alkalmazásokat ajánlani amiben viszonylag esztétikusan lehet jegyzetelni, dokumentumokat szerkeszteni és rendszerezni őket? Ha esetleg van tapasztalatotok is ezekkel az alkalmazásokkal, tudnátok írni előnyöket és hátrányokat? Örömmel várom a válaszaitokat :D Nagyon szépen köszönöm előre is :DD

ma 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Google drive jegyzeteket próbáltad már?

Pontos igények nélkül nehéz megmondani mi a jó.

ma 16:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam. Pontos igényeim azok lennének, hogy könnyen lehessen dolgozni az alkalmazással, széles színpalettával rendelkezzen, az lenne a legjobb ha saját színekkel is dolgozhatnék általam kevert színekből, láttam olyat tiktokon hogy ha tollal írok a tableten akkor azt át tudja alakítani nyomtatott illetve választható betűtípusra, ez milyen alkalmazásban lehetséges? Illetve van olyan lehetőség hogy képekből eltávolítsa a hátteret ha be akarom szúrni a jegyzetek közé? Sok ilyesmit láttam, de nem tudom, hogyan kell megcsinálni, vagy milyen alkalmazással lehetséges. Az sem baj ha nem csak 1 alkalmazást tudok ehhez használni! Csak könnyebb lenne ha gyors jegyzetelésnél mondjuk nyomtatottra tehetném a szöveget mert ha gyorsan kell írni néha a saját írásomat sem tudom kiolvasni :(
ma 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!