Milyen tévé okosítót vegyek, hogy a youtube reklám mentes legyen?
Olyan tévé okosítót szeretnék, amire lehet rakni Opera vagy Brave böngészőt és így a youtube reklám mentesen fut. (A youtube alkalmazás nem megoldás, mert nem lehet tiltani a reklámokat.)
Pl van ez a Xiaomi, ezzel mi a helyzet?
Az #-es hozzászóló commentjéhez kiegészítés:
Kérdező, az oldal alján az Installation alatt ott van a beta és a stable download. Innen letöltöd, közvetlen az APK jön le, azt kell feltenni a Youtube app helyett. Csak hogy érthetőbb legyen, ha laikus vagy...
Eddig havi 4-500 ftból megúszhattad volna családi prémiummal és nincs vele nyűglődés, de pont a hozzád hasonlók miatt emelték duplájára idén a díjat.
VPN-el külföldi IP-címről előfizetve még most is meg lehet oldani olcsóbban.
A számítógép a legjobb tévéokosító. Megy rajta minden ami csak létezik, felraksz egy uBlockot és reklám volt-nincs.
Már fizettem a netért, fizettem a tévékészülékért, fizettem a gépért, fizettem a szoftverért, mit akarnak még? Ha mondjuk lenne fizetős YouTube szoftver amit meg lehet venni, azt mondanám talán... Az a fránya Salesforce, az az oka mindennek... Miattuk terjedt el az, hogy minden előfizetéses.
Amennyi időt, pénzt ráköltesz, annyiért meg is vehetnéd a You Tube Prémium csomagot.
2 ezres havonta. Nem egy nagy összeg.
Kedves 5-ös. Sajnos most ki kell oktassalak. Nem én törtem be az internetre kártékony tevékenységekkel, hanem a Google és hasonló lelketlen pszichopata cégek. Az internet a kezdetektől egy ingyenes kommunikációs és információ megosztó eszköz volt a polgári lakosság erre használhatta. A programozók örömüket lelték abban, hogy ingyenes programokat, játékokat később weblapokat készítettek. Tökéletesen és emberségesen működött, amíg ezek a hitvány cégek el nem kezdtek személyes információkat gyűjteni az engedélyünk nélkül és hazug reklámokat az arcunkba tolni. Senki nem engedte meg nekik, hogy az emberek tudatát befolyásolják, pedig most ezt teszik.
Te ezt mondod, "ha fizetni nem akarsz érte, akkor használni se akard" , én pedig ezt mondom, "takarodjanak az ilyen kártékony cégek a közösségi hálóról, ingyen akarom használni, ha nekik ez nem éri meg, akkor tűnjenek el".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!