Létezik v milyen reklám blokkoló program amit csak telepiteni kell?
Vannak olyan védelmi szoftverek (internet security modullal rendelkező vírusirtó) vagy hálózati alkalmazások (pl. VPN-ek) amikben van beépített reklámblokkoló is, ezek fizetős megoldások. A böngésző bővítmény ingyenes,
csak azt kellene kideríteni, hogy nálad mi és miért nem működik. Erről nem írtál semmi konkrétat.
Én is jó pár reklámblokkolót kipróbáltam, amíg rá nem találtam a nekem megfelelőre. Nem érdemes az első után feladni. :)
Az uBlock Origin-t tudom ajánlani. Időnként frissíteni kell az új szűrők miatt, de ez mindegyikre igaz.
Ha nem tudsz bővítményt telepíteni valami miatt, akkor használhatsz olyan böngészőt is, ami már alapból rendelkezik reklám szűrő funkciókkal, pl. ott van a Brave nevű böngésző.
Reklámblokkoló bővítmények közül pedig valóban az uBlock Origin jelenleg az etalon (nem a sima uBlock, hanem az uBlock Origin!).
2-es
Hiába irom le miért nem müködik,elbagatelizálják itt.
Meg mindenfélét irnak csak megoldást nem.
Tehát amit linkelt a 3-mas,pont crhome-hoz használnám,rákattintok amit linkelt a bövitményre és ezt az ablak jön be utána
megoldás?
Chrome újra telepítését megpróbálnám, és még a bejelentkezés előtt (szűzen) feltenném.
Vagy: Brave, Maxthon böngészők mind Chrome alapúak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!