Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lesz a Windows 10 felhaszná...

Mi lesz a Windows 10 felhasználókkal 2025 októbere után?

Figyelt kérdés

Nekem van egy laptopom, amin windows 10 van, nem is kompatibilis a cpu a windows 11-gyel.

Windows 10 van jelenleg hiszen ezen futnak legjobban a játékok windows 11-en a ram 100%on pörgött, és lassabb volt minden. 2024 van még, de nagyon sokan maradnak a 10-esen.

Ti váltani fogtok Windows 11-re? Ha nektek sem támogatott a processzorotok, rufus progival fogtok kockáztatni, vagy maradtok 10-en? A steam, chrome stb támogatni fogja a windows 10-et 2025 után?

nov. 14. 23:04
1 2 3
 11/25 MolotovPunk ***** válasza:

Semmi nem lesz. A Windows 10 a támogatás lejárta után még 2-3 évig használható marad. 2028-ig biztosan, addig a legtöbb böngésző fog rá frissülni, egyébként meg 2028-ig lehet kérni rá frissítést/támogatást, igaz 2025 után az már nem ingyen lesz.

[link]

nov. 23. 13:58
 12/25 anonim ***** válasza:
46%

Én 2028 -ban már biztosan nem használnék Windows 10-et fő rendszerként, de még 2027-ben sem, előtte még oké.

Méghozzá biztonsági okokból. Addigra jó eséllyel egy csomó biztonsági rést felfedeznek a hackerek és ha lesz lehetőségük ki is használják azokat.

nov. 24. 02:09
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Mi lesz? Visszatérünk XP-re.. 😃
nov. 24. 03:02
 14/25 MolotovPunk ***** válasza:
14%
12/ Én a támogatás lejárta után 2023-ig használtam eredeti Windows 7-et, sosem volt vele semmi bajom azzal a rendszerrel és ott sem a Win7 halt meg, hanem a régi gépemben az öreg vinyóm adta meg magát. Utána vettem egy új gépet, ami eredetileg Win11-es lenne, de én inkább Win10-et raktam rá és egyelőre maradok is azon még, mivel a Win11 frissítéseiben gyakrabban vannak hibák, mint az elődjében.
nov. 24. 17:31
 15/25 anonim ***** válasza:

Az oké, hogy működik, de nem biztonságos.

Az összes sebezhetőség ami 2020 januárja óta fel lett fedezve és érinti a Windows 7-et az ugyanúgy ott csücsül benne és nem lesz már kijavítva.

nov. 24. 21:43
 16/25 MolotovPunk ***** válasza:
21%
15/ A frissítés sem 100% garancia. Sajnos naprakész gép is bekaphat vírust, ugyanakkor néha előfordulhatnak olyan hibás frissítések is, amik több kárt okozhatnak a rendszernek, mint hasznot.
nov. 24. 22:20
 17/25 anonim ***** válasza:
19%

14

Igen addig lehetett lopni az esu frissítéseket. De inkább ne biztass tolvajkodásra.

nov. 24. 22:23
 18/25 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem.

100%-os biztonság nem létezik egy oprendszerben sem.

De ha naprakész a rendszer biztonsági kockázatokkal szemben még mindig sokkal jobb.

nov. 25. 00:06
 19/25 MolotovPunk ***** válasza:
49%
17/ Személy szerint sosem használtam a Win7-ben frissítéseket, ki voltak kapcsolva évekig!
nov. 25. 20:09
 20/25 anonim ***** válasza:
70%
Atya ég... Nyilván nem AKKORA probléma, ha egy ideig az ember nem frissített oprendszert használ, főleg ha tisztában van ennek a biztonsági kockázatával és ennek megfelelően használja a gépet... na de ki az az őrült, aki évekig nem frissít valami gyerekes gőgből, mert LEHET, hogy lesz benne hiba? :D MolotovPunk, szerintem te itt most baromira káros dolgokat adsz elő úgy, mintha tök oké lenne.
nov. 26. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!