Létezik olyan app, ami csak egy sima koordinátarendszer?
Igazából bármilyen ötletet szívesen fogadok. Egy játékhoz kéne, térképnek.
Arra lenne szükség, hogy a játékosok saját maguknak helyezzenek el rajta ojjektumokat. Megoldanánk papíron vagy excelben, csak elég nagy területről lenne szó, kb. 1000x1000 egység, és fontos lenne, hogy minden játékos saját magának vezesse a térképet, minimális eszközigénnyel. (Tehát csak ezért nem szeretnénk 6 laptopot beüzemelni, de ugye telefonja mindenkinek van.)
Ez nem sima koordinációs rendszer, mivel (tetszőleges?) dolgokat el akarsz rajta helyezni, és ha jól értem sznkronizálni különböző verziókat?
Térképkészítő programok amúgy vannak
Nem, nem kell szinkronizálni. Annyi kell, mintha egy koordináta rendszerbe beírnád, hogy a=576,345 b=198,678 stb. Csak jelenítse is meg vizuálisan, még ha rendkívüli módon rá is kell zoomolni, hogy lássunk is valamit. De ezt mindenki magának, szóval nekem nem kell látnom a többi játéko s térképét.
A térképkészítő appra hogy kell értelmesen rákeresni? Vagy mondasz egy jót erre a célra? Amiket én találtam, azok mind valós térképet, koordinátákat vesznek figyelembe, szóval be tudnám rajta jelölni Kínát, de egy kitalált országot nem.
Oh, köszönöm, a fantasy szó hiányzott a keresési kulcsszavaim közül.
Az AutoCadot is köszönöm, mindjárt ránézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!