A Windows Home/Starter verziók csak egy processzort támogat?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert kezdettől fogva a pro verziókat használtam, olyan felhasználóként, aki soha nem használt internet (otthon) a számítógépéről, és lehet felesleges volt pro verzió, elég lett volna a home/starter.
Viszont a gépem több processzoros, és nem tudom ér-e valami hátrány, ha váltok home/starter verzióra.
Nagyon unom már azt a folyamatot amit el kell végezni baxtat a vírusirtó hiánya miatt, és ott alul az asztalon a sok felesleges érzesítés a hálózatról, miközben offline user vagyok.
szept. 3. 14:43
1/8 A kérdező kommentje:
(nem az asztalon, hanem a tálcán jobb oldalon)
szept. 3. 14:45
2/8 anonim válasza:
A home is és a pro is csak egy fizikai processzort támogat. Nem is láttam olyan gépet élőben amelyikbe több rakható.
3/8 A kérdező kommentje:
És a Windows 7 verziók?
szept. 3. 15:29
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
"Viszont a gépem több processzoros"
Szerintem egyébként te processzormagra gondoltál.
6/8 anonim válasza:
A Windows 10 Home 1 fizikai CPU-t, maximum 64 magot támogat. A Pro verzió 2 fizikai processzort és összesen 128 magot, vagy 256-ot HT támogatással (ez bármilyen kombinációban összejöhet a két prociból). Gondolom a 11 is hasonló. 7-nél a Starter, Home Basic és Home Premiun 1-et, a többi 2-őt kezel, a 32 bitesek maximum 32 magot, a 64 bitesek 256 magot.
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
szept. 3. 17:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!