Hogyan lehet felfelé is kimozgatni a képernyőről az ablakot úgy, hogy ne pattanjon vissza a helyére windows11-es op rendszerben?
Start --> Rendszer --> Több alkalmazás -->
Ablakok illesztése
Ablakok illesztése az elrendezések automatikus átméretezéséhez, és elrendezéséhez.
Na ez legyen kikapcsolva, és máris nem csak oldalra, lefele, hanem felfelé is kilehet mozgatni az ablakokat a képernyőről.
Én azért kerestem ezt, mert van egy játék aminek az ablakos verziója belóg a tálca alá, és ez engem piszkosul zavart. A tálcát pedig nem akartam átméretezni, felül pedig elég vaskos volt az ablak lényegtelen része.
Kösz!
Win10 alatt nem értettem, hogy pl. a NoManSky két monitorra széthúzva miért nem engedi felhúzni az ablakát, hogy eltüntessem a címsorát. (tavaly még biztosan működött)
Valószínűleg a legutóbbi funkciófrissítésben tették bele ezt az alapértelmezetten aktív "hasznos" funkciót...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!