Hogyan lehetne forszírozni a ruha színét a régi képek AI-al történő színesítése során (colorizing)? Nincs valami trükk? Lásd alább
Vannak ezek az AI colorizer appok, pl. a MyHeritage azt mondja hogy fakó vagy fekete-fehér képekből színeset csinál.
Meg is csinálja, de egy ff képen lévő szürke ruháról ugye nem lehet tudni, hogy az most milyen színű volt.
Valamit betippel gondolom az AI, pl. egy Fortepan tök ff képen kipróbáltam és a hölgy ruháját türkiszkékre generálta.
Mármost a leírás szerint fakó képeket is visszaállít, tehát arra gondoltam, hogy trükkösen forszírozni lehetne a ruha színét,
ha elrejtek néhány piros pixelt például a ruhán a teljesen ff képen.
De nem jött be, továbbra is türkisz lesz a ruha, nem értem miért.
Ha nagyobb piros foltot rakok, akkor se működik, akkor lehet úgy veszi, hogy foltos a ruha,
ha átmenetesen teszer rá foltot gradiens fill-el, akkor se sikerült. Nincs valami trükk? Hogyan tudnám forszírozni, hogy piros legyen a ruha?
Tudom van erre utólag módszer, egy másik AI-al, de jó lenne ha egy lépésben meg lehetne oldani, valami hasonló trükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!