Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek hasznos a Windows...

Szerintetek hasznos a Windows 10-ben a tippek alkalmazás?

Figyelt kérdés

2021. jan. 18. 19:18
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
14 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Annak igen, akinek ezek újak.
2021. jan. 20. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Számomra nem.
2021. jan. 21. 17:20
 3/9 MolotovPunk ***** válasza:
Több alkalmazás van,ami win10-ben teljesen haszontalan.Tippek alkalmazás is ezekhez sorolható.
2021. jan. 26. 15:17
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
#3 Írnál 1-2 példát? Az, hogy van jobb, nem igazolja, hogy felesleges lenne.
2021. jan. 26. 15:53
 5/9 MolotovPunk ***** válasza:
Gépházban van sok felesleges alkalmazás,amit nem mindenki használ és azok a gépet is csak lassítják,tehát haszontalanok.Azt nem értem a vezérlőpultot miért kell megszüntetni a W10-ben?Sokkal átláthatóbb volt az.
2021. jan. 26. 16:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Én mondjuk egyiket sem tartom feleslegesnek, annak ellenére, hogy nem mindegyiket használom, és az sem igaz, hogy lassítanák a gépet, legfeljebb a memóriából foglalnak le néhány MB-ot, vagy még annyit sem, meg sem érzed. Persze vannak néha folyamatok, amik leterhelik a rendszert, de gondolom nem véletlenül. Pont az tetszett ebben az Androiddal szemben amikor tabletet vettem, hogy mennyivel komolyabb rendszer. A Vezérlőpult is megvan még, bár kevesebb funkcióval.
2021. jan. 26. 16:44
 7/9 MolotovPunk ***** válasza:
Fogalmazzunk úgy,örülök hogy megismertem a W10-et,mert így megismerhettem más op.rendszereket is.Linux,Ubuntu,de Windowsok között a régebbiek szerintem stabilabbak 7 és a 8.1 is jobb tőle,emiatt sem használok már w10-et.
2021. jan. 26. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Vezérlőpult még mindig van win10...
2021. jan. 27. 11:34
 9/9 MolotovPunk ***** válasza:

Még van,de egy idő után nem lesz...

[link]

2021. jan. 27. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!