Szerintetek hasznos a Windows 10-ben a tippek alkalmazás?
Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 19:18
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
14 szavazat
3/9 MolotovPunk válasza:
Több alkalmazás van,ami win10-ben teljesen haszontalan.Tippek alkalmazás is ezekhez sorolható.
4/9 anonim válasza:
#3 Írnál 1-2 példát? Az, hogy van jobb, nem igazolja, hogy felesleges lenne.
5/9 MolotovPunk válasza:
Gépházban van sok felesleges alkalmazás,amit nem mindenki használ és azok a gépet is csak lassítják,tehát haszontalanok.Azt nem értem a vezérlőpultot miért kell megszüntetni a W10-ben?Sokkal átláthatóbb volt az.
6/9 anonim válasza:
Én mondjuk egyiket sem tartom feleslegesnek, annak ellenére, hogy nem mindegyiket használom, és az sem igaz, hogy lassítanák a gépet, legfeljebb a memóriából foglalnak le néhány MB-ot, vagy még annyit sem, meg sem érzed. Persze vannak néha folyamatok, amik leterhelik a rendszert, de gondolom nem véletlenül. Pont az tetszett ebben az Androiddal szemben amikor tabletet vettem, hogy mennyivel komolyabb rendszer. A Vezérlőpult is megvan még, bár kevesebb funkcióval.
7/9 MolotovPunk válasza:
Fogalmazzunk úgy,örülök hogy megismertem a W10-et,mert így megismerhettem más op.rendszereket is.Linux,Ubuntu,de Windowsok között a régebbiek szerintem stabilabbak 7 és a 8.1 is jobb tőle,emiatt sem használok már w10-et.
8/9 anonim válasza:
Vezérlőpult még mindig van win10...
9/9 MolotovPunk válasza:
Még van,de egy idő után nem lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!