Utorrentnél hogyan tudok hozzáadni a programhoz torrenteket amik másik meghajtón vannak?
Figyelt kérdés
Megtelt a hdd-m amire töltöttem a filmeket.Beüzemeltem egy másik meghajtót,most ezen mennek a le-fel töltések.Közben a windowst is újra kellett raknom.
Tehát van egy pár torrentem,amiket seedelni kellene,de az uTorrent nem látja.
Köszi a válaszokat!
okt. 19. 07:17
1/8 anonim válasza:
Megnyitod a torrent fájlt, és letöltési helynek megadod azt, ahova letöltötted.
2/8 A kérdező kommentje:
Megnyitom?
Mivel?
okt. 19. 08:30
4/8 A kérdező kommentje:
Nem látja,mivel másik meghajtón van a cucc.Gondolom valahogyan hozzá kell adni.
okt. 19. 08:46
5/8 anonim válasza:
#kérdező - miért értékeled le a jó válaszokat...?!!!
A válaszok jók csak te vagy tök süket ehhez is.
Szóljál a valamelyik szomszéd 10 éves gyereknek és majd ő megcsinálja.
6/8 anonim válasza:
Felmész arra a torrent oldalra, ahonnan anno letöltötted a fájlokat, megkeresed megint őket, és rákattintasz a letöltésükre. Letöltésnél azt a mappát adod meg, ahová anno letöltötted őket. Mivel már megvannak azok a fájlok, nem letölteni fogja, hanem csak ellenőrizni, és utána seedbe áll.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm #6-os!
Erre a válaszra volt szükségem.
Ment a zöld pipa!;)
okt. 19. 13:24
8/8 anonim válasza:
Úgy, hogy letörlöd a vírusos szar utorrentet és telepítesz egy normális torrent klienst, mint pl a qBittorrenttet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!