Most ha nem a licenselt Microsoft Windowst tenném rá akkor később tudom rá telepíteni a licenselt verziót is? Vagy ki mit ajánlana hogy lenne jó ezt csinálni?
A nem aktív windows-ból lesz az aktivált. Tehát az elején felraksz egy windowst, amit később aktiválsz. Nekem évekig volt az "aktiválja a windows-t" felirat a jobb alsó sarokban :D Évek után aktiváltam.
És ez nem torrentezett windows, hanem a microsoft oldaláról leszedett.
Ha a Microsoft honlapjáról letöltöd a Windows telepítő iso-t, és azt feltelepíted anélkül hogy egy forintot is fizetnél, akkor igazából a telepített kódban semmi különbség nem lesz a "bolti" verzióhoz képest. A kettő egy és ugyanaz, az érdemi különbség csak annyi, hogy amíg nem aktiválod a licenszet, addig bizonyos funckiókat nem fog engedni használni. (Én úgy tudom ezek csak kényelmi/testreszabási funkciók.)
"Mert amig nem jonne meg a licenselt "
Nem teljesen világos, itt mire gondolsz. Nincs minek megjönnie, felmész a Microsoft honlapjára, letöltöd az iso-t, és megveszed hozzá digitálisan a licenc kulcsot, amit majd a megfelelő helyen be kell írni. Ha soha nem telepítettél még operációs rendszert üres gépre és nem tudod hogy kell, attól se kell megijedni, vannak hozzá útmutatók online, a Microsoft honlapján is biztos találsz. Ha pedig fel akarod telepíteni először aktiválás nélkül, akkor se kell majd újratelepíteni amikor megveszed a licenct. Bemész a beállításokban a megfelelő helyre (ezt nem fogod tudni eltéveszteni, nyaggatni fog hogy aktiváld), és ott megcsinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!