Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Msn webcam hacket keresek...

Quegmire kérdése:

Msn webcam hacket keresek valaki tud adni MŰKÖDŐT?!

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 13:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Továbbá is azt kérdezem, kit akarsz meglesni.
2010. nov. 4. 13:26
 12/19 A kérdező kommentje:
hát pár pasit :)
2010. nov. 4. 13:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Ezt eddig is tudtuk(legalábbis közel biztosak voltunk benne). Azt akarod megnézni, mit csinálnak otthon, mert erre izgulsz?
2010. nov. 4. 13:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Írj privit, engem megleshetsz! :)
2010. nov. 4. 13:32
 15/19 A kérdező kommentje:
nem izgulok rá csak kíváncsi vagyok mit csinálnak otthon xD
2010. nov. 4. 13:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Oké, de tartsd észben, hogy - ha van webkamerád persze - lehet, hogy téged is éppen figyel valaki ;)
2010. nov. 4. 16:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Tessék, én most meghekkeltem hármat is, nézegessétek ;D

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 4. 16:30
 18/19 anonim ***** válasza:

A Dr. Vogon-féle bitasszimilációs módszerrel simán megoldható, figyi:

- a kiszemelt IP címét hexába kell alakítani, majd az így megkapott hexa számokat összeolvasva kijön a jelszava a gépnek.

- ezután a Seldon-féle módszerrel meg kell határoznod előre, hogy a törni kívánt gépen milyen valószínűséggel fog létrejönni egy mutáns (vagy mentalikus) állomány, ezt később fel kell használnod (mondjuk a káosz idején)

- az Eos nevű holdon meg kell keresned R. Daneel Reventlovot (aki már lassan 20.000 éves), hogy küldje el hozzád Dors Venabil-t, aki Seldonnak fog segíteni

- Seldon unokája átugrik a kiszemelthez, és mikor nincs otthon, elrejt egy kamerát az ágya melletti kisasztalon lévő cica formájú óra nagymutatójának végében. Innentől kezdve asszem egyértelmű a dolog.

2010. nov. 4. 17:30
 19/19 A kérdező kommentje:
az utolsó az nemtom mi :D bocsi
2010. nov. 5. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!