Quegmire kérdése:
Msn webcam hacket keresek valaki tud adni MŰKÖDŐT?!
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 13:10
1/19 anonim válasza:
Én tudok rá egy módszert, de azt nem szivesen mondom el, mert bár nem bonyolult megcsinálni elvileg, nem biztos, hogy te meg tudnád.
2/19 A kérdező kommentje:
Kérlek mond el nagyon kéne! :S
2010. nov. 4. 13:15
3/19 anonim válasza:
Mondom, szerintem nem tudod megcsinálni, bár nem nehéz végülis annyira. Kit akarsz megnézni kamerán?
4/19 A kérdező kommentje:
Hát az msn partnereim :D de ezt nem tudjuk ott megbeszélni?
2010. nov. 4. 13:20
5/19 anonim válasza:
Épp mostanában csuktak le egy pasit, mert ilyen kis bővítménnyel leskelődött lányok után, aztán az egyik megfigyelt észrevette és feljelentette. Felfüggesztettet kapott, de vagy fél millát ki kellett fizetnie, mert tele volt a gépe tört progikkal, zenékkel. :)
Vírusírtót kapcsold ki egyébként, amikor letöltöd, mert mindegyik rögtön törli.
7/19 A kérdező kommentje:
17/L
2010. nov. 4. 13:23
8/19 anonim válasza:
Én is tudok rá egy egész egyszerű, vagy legalábbis szerintem egyáltalán nem bonyolult, sőt, talán még annál is egyértelműbb és kézenfekvőbb megoldást, vagy talán inkább eljárást illetőleg lebonyolítást, ami végülis nem is bonyolítás, lévén, hogy egészen egyszerű dologról van szó, azaz gyakorlatilag inkább szubjektíven leegyszerűsítés, mintsem hogy lebonyolítás volna, de nem vagyok benne biztos, pontosabban eredendően bizonytalan vagyok ama dologban, hogy te, mint felhasználó, mint egységsugarú user fel tudnád dolgozni ezt az információáradatot, amely még egyszer leszögezve magát a megoldást rejti, és e rejtekbe beleszövi az egyszerűséget is, mint olyan, és a végén, ha esetleg fel tudnád dolgozni, de persze nem tudod, szóval a végén a tudomásodra jutna, mintegy a birtokodba kerülne annak az opcionális lehetősége, hogy meghekkelj egy kamerát.
9/19 anonim válasza:
Végülis teljesen mindegy, hogy mit válaszolsz a "hány éves/milyen nemű vagy" kérdésre, mivel semmi sem biztosítja, hogy valódi adatokat mondasz. Valamint arra sem válaszoltál, hogy kit akarsz meglesni számítógépen keresztül.
10/19 A kérdező kommentje:
összefoglalva?:D
2010. nov. 4. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!