Melyik a legjobb, működő GSM adótorony kijelző applikáció Androidos telefonra?
1: A Network Cell Info szuper, de pont azt nem jelzi ki, hogy mely adótornyok vannak a közelemben: "A cella helyszíne nem található", lehet, ez ért még a havidíjat is be kell fizetni.
Találtam ellenben egy CellularFindert, ez mutatja térképen, vagy listában, távolság szerint.
Köszönöm a segítséget! :)
Nem tudom mit néztél, se nekem gond nélkül kiírja annak a toronynak az adatait amihez kapcsolódik a telefon és a két legerősebb, még fogható toronyét, már ha fog két másik jelet egyáltalán (városban többnyire fog kettőt, vidéken jellemzően csak egyet, vagy egyet sem).
Értelemszerűen csak annak a szolgáltatónak a tornyait mutatja, amihez kapcsolódik a telefon, így például Vodás kártyával nem látod a Telekom tornyait. Ha dual simes a telefonod, egy másik szolgáltató kártyáját behelyezve láthatod azt is, de akkor is csak azt a kettőt.
Találtam egy - talán - még jobbat, beírom ide, hátha valaki pont ilyen appot keres, neve: CellMapper, zabálja az aksit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!