Reálisan most mennyi lenne egy Word licensz magánhasználatra, 1 felhasználóra, örök élettartamra?
Ezen gondolkodom (egyenlőre ennél jobbat nem találtam):
Egyébként nem ragaszkodom a "szotvertisztasághoz" (😉), csak nem akarnék annyira értelmetlenül sokat szívni vele. (már nagyon régóta warezoltam utoljára)
Meg jó lenne ha magyar/angol nyelv között tudnék majd váltogatni.
Ha nem akarsz fizetni, akkor letorrentezheted - de a tört programok használatának kockázata mindig ott van.
Ha a szürke módszer is elég, lehet venni 10-15 euróért mennyiségi Office fiók hozzáférést (Microsoft O365 lifetime account). Ezzel kapsz egy név/jelszó párost amivel beléphetsz egy olyan aktivált fiókba, amiből letölthető a programcsomag. Nyilván nem érdemes használni a felhőszolgáltatásait és személyes fájlokat tárolni rajta, mert nem a tiéd a fiók, az csak a program hitelesítéshez kell. De valamit valamiért, ha nem vagy hajlandó teljes árat fizetni.
Ha nem vagy 'kötelezve' az MS Office használatára, az ingyenes Libre Office is jó alternatíva, azt is hamar meg lehet tanulni és szokni.
20-30ezer Ft évente egy személyi O365 nem jó?
- Folyamatos frissítés
- Megkapod telefonra/tabletre is
- Kapsz 1TB tárhelyet
- Win11-nek úgy is kell online kapcsolat, így ecosystem-be tudod tenni
Na jó... azért, mert nem ingyenes program mellett teszem le a választásom, nem gondoltam volna, hogy azzal kell be$z¤patni, hogy 44 ezerért MEGVESZEM a licenszt, majd annyit szívok vele, hogy végül a megvett ÉS MEGKAPOTT szériakulcs használata nélkül, KMS-el kell kiütnöm a programot:
Büdös mocskos garasrágó xájbaß@$ott tetves jobbkezes, aka. a folyójukba ürítés után bal kézzel kitörlő indiaiakkal kódoltató cigány Q*🤬rva cég.
😡😡😡😡😡😡😡😡
Nem kell tört programtól félni. Le lehet tölteni az Office-t a Microsoft oldaláról, majd a linkelt szkriptel aktiválni. Nyílt forráskódú program, nem vírusos.
Én is utálom ezeket a semmitmondó hibaüzeneteket, de rákeresve látok 1-2 megoldást:
Mellesleg ha igaz is, hogy a kódot ami felelős ezért, indiaiak írták, nem biztos, hogy hibáztak, másrészt más cégek is írathatnak kódot velük. Nem tudom, hogy dolgoznak, de feltételezem, hogy nem rosszul, ha ilyen felelősségteljes munkákat bíznak rájuk évtizedek óta. Ismétlem, már ha ezt Indiában kódolták egyáltalán.
Ezt nyugodtan megveheted, problémamentesen működik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!